Casa > Coneixement > Contingut

S'elabora el contingut relacionat del paraigua característic.

Feb 05, 2018

Aquest article descriu principalment el contingut relacionat dels paraigües presentats.
Concepte de paraigua
El impermeable nano és una combinació de para-sols i impermeables, i el paraigua nano té un paraigua triple i un para-sol recte. (en definitiva, hi ha dues opcions per prendre un paraigua). Els impermeables Nano es poden convertir des de nano-para-sols i els nano-impermeables són diferents dels impermeables regulars, ja que es garanteix que la nano impermeable no es mogui de cap a peus mai. A causa dels nanomaterials, el paraigua es pot assecar, i el paraigua es converteix en un impermeable. El impermeable només es pot fer amb un lleuger salt de l'usuari. 201672261085325.jpg


Inverteix el paraigua
El paraigua inversa es pot invertir, amb l'inventor, l'inventor britànic de 61 anys Jenan Kazim. L'obertura d'aquest paraigua és el contrari de la direcció tancada, i pot descarregar l'aigua de pluja que s'acumula molt bé al paraigua. El paraigua també evita la vergonya del paraigua picant al cap del transeünt. Els inventors diuen que el nou disseny significa que els usuaris poden mantenir-se sec durant molt de temps una vegada que tenen els paraigües al seu lloc i evitar lesions amb forts vents.
Quan el paraigua es posa fora, gira l'interior sec del paraigües a l'exterior i cal empènyer-lo, en comptes de tirar cap avall com un paraigua. No permet a l'usuari treure la pluja de la casa tan bon punt arribin a casa, i no haureu d'aixecar-la sobre el cap per sostenir un paraigua. No s'enfonsa a la cara i, una vegada que arribes al cotxe, pots aconseguir el paraigua i no et plau. Aquest paraigües no serà inflat pel vent, ja que l'interior del paraigua ja s'ha acabat.
Si voleu saber-ne més, aneu a Internet (www.ic98.com). Aquest article està editat per Wei Liang.