Casa > Coneixement > Contingut

El paraigua manté petits coneixements

Feb 06, 2018

El paraigües acabat de comprar és una guia de coneixement, no s'ha de col·locar a llarg termini, ha de ser rentat per la pluja després de la col·locació de l'àcid. Abans d'obrir el paraigua, sacseja les costelles del paraigua i arregla les costelles, especialment el paraigua plegable i el paraigua infantil. En cas contrari, és fàcil trencar l'os de la paraigua i esquinçar la superfície del paraigua. El paraigües s'ha de penjar en un lloc ventilat, no en llocs humits ni pols.


Quan el paraigua estigui humit, ha de ser assecat a temps. Si no hi ha cap condició per assecar-se, s'haurà de col·locar el mànec del paraigua cap avall, de manera que l'aigua del paraigua baixarà per l'os del paraigua. Si s'assenyala el paraigua, l'aigua es reagruparà a la part superior, de forma fàcil de descompondre el paraigua, i el ferro serà propens a fer-ho quan estigui tacat amb aigua.


Quan el paraigua es teixeix negre, conté àcid. No ho col·loqueu a la paret alcalina de la calç per evitar la reacció química i fer-lo cruixent. Les nanses són majoritàriament plàstiques i no han d'estar exposades a altes temperatures.