Casa > Coneixement > Contingut

Doble para-sol, tres para-sols i cinc para-sols

Oct 09, 2017

渐变01_06.jpg

El paraigua segons el disseny funcional de diferent, l'ús de diferents paraigües plegables és diferent.

En general, d'acord amb el doblez, el paraigua de paraigües del mercat es divideix en quatre categories: paraigua recte (doble), dos (dos) paraigües, tres paraigües, cinc paraigües. L'anomenat para-solt de diversos plànols, es refereix a l'esquelet de la paraigua (quilla) pot replegar diverses vegades el significat. Com dos paraigües de paraigües es pot plegar el doble del significat del paraigua.

Primer, el paraigua recte o el paracaigudes. Principalment la majoria de paraigües, hi ha pluja i pluja, i cada fabricant de paraigües és gairebé la mateixa producció amb un paraigua recte. L'avantatge és que les costelles són, en general, bastides d'acer, fortes i duradores, les persones grans també es poden utilitzar com una crossa. Les deficiències són més llargues, en general no són molt adequades per portar, que representen espai.

Seguit per dos para-sols. Aquest plec és generalment alt per al paraigua, el paraigua. Familiaritzeu-vos amb les sabates dels para-sols, tots sabem que els dos paraigües solen ser més cars. Això es deu al fet que generalment són disseny d'esquelet, tela per a brodats, cinta de colors importades, etc., juntament amb una exquisida feina de disseny, per tant, el posicionament de preus a la gamma alta. Els principals avantatges: la qualitat no ha de dir, el disseny és molt bonic, fàcil de portar, el vent i l'efecte solar és molt bo. Desavantatges: lleugerament més de cinc vegades, tres paraigües, així que una mica.

Tres paraigües diferents i cinc paraigües diferents

I després introduir el paraigües de tres voltes. Aquest tipus de distribució de paraigües és molt ampli, generalment la majoria dels para-sols, les parasols estan dissenyades. Cal dir que es tracta d'un disseny més moderat i que la publicitat tampoc és clau. Des de la textura, l'ús, etc. són un disseny relativament moderat. Bona qualitat, llarga vida, protecció solar millor vent, pes moderat, longitud també moderada. El conjunt és moderat, és més popular, el concepte de disseny pràctic.

Finalment, aproximadament la meitat del paraigua. Aquest paraigües és conegut per la seva escassetat i sofisticació. Principalment per al paraigua general amb problemes llargs i profunds, des de l'os de resina, disseny avançat d'esquelet d'aliatge d'alumini. Moltes parasols estan dissenyades per a un 50% de descompte. El principal inconvenient és que el paraigua és massa fràgil, el vent i la pluja no són capaços de suportar el paraigua. Per tant, aquest tipus de paraigua per protector solar és més sensible, el vent i la pluja a tenir cura