Casa > Coneixement > Contingut

Mànec de paraigües

Feb 23, 2018

Materials 1)


Fuet de fusta, plàstic, bambú, alumini, prepuci


1. la fusta del capçal paraigua en general és fusta, fusta, acàcia i auró. La resta de la fusta és la fusta massissa, i la qualitat de la fusta és el pitjor. La fusta és una mica millor, aquest material s'utilitza més; El material d'auró és el millor en els tres materials de fusta sòlids i el preu és de dos o tres vegades el preu de la fusta. Si el material del paraigua fusta no estigui sec, el producte acabat és fàcil d'esquerdar un cop sec.


2. hi ha molts tipus de plàstic, generalment usat amb materials PP i ABS, i no pot ser maxitures material PP; Pot ser maxitures material ABS, tant buit i aigua - platejat. L'ABS és cruixent i el toc és més nítida, mentre que el PP és més avorrit.


3. el paraigua de fuet de bambú és feta d'arrels de bambú, que són de grau superior i més car. 4. el paraigua de l'alumini té un cap prim, i hi ha dos tipus de mètodes de tractament de superfícies: una és per dur a terme el tractament anòdica de la superfície; L'altra és afegir una capa del prepuci.


2) especificacions


1. el diàmetre exterior del paraigua recta és generalment 23mm i 25mm, i el diàmetre interior normalment té seccions individuals i dobles. La mida del diàmetre dels porus ve determinada per la barra mitjana.

2. amb la canya mitjana amb dents externs, el diàmetre de la dent de la dent interior del paraigua és generalment 14mm, però hi ha les dents gruixudes i fins dents; Normalment és només amb un diàmetre de 16mm encapçalen el paraigua amb més del 40% fora.