Casa > Coneixement > Contingut

Paraigua de paraigua pot barrejar

Jul 24, 2015

Calenta, molta gent de paraigües de dames, passarà a sortir, un munt de gent enganxant, sostenint un paraigua de sortir amb, paraigües i parasols és una cosa? Paraigües prestar atenció? Professionals de entrevista ahir.


Algunes empreses paraigua a Nanjing, Zhejiang, segons els experts, pluja paraigües, protecció solar, revestiment amb corrosió, per tant, per tal de mantenir la para, para-sol i ha de ser separats. Fins i tot paraigües paraigua és brut, o fregar amb les mans, pot només adequadament suaument raspallar amb un raspall suau submergit en aigua, altrament això afectarà el protector solar. Segons els informes, un paraigua de protecció UV comú, perquè necessita capa de recobriment protector solar, cost al voltant 20 Yuan, així un paraigua és de cap UV, només pot tapar el sol.


Color també afecta el paraigües de la protecció solar. En general, el paraigua fosc efecte sol és bo, però és millor no fer servir un paraigua negre, perquè la calor negre, molt sol en major risc. Ara, paraigües de mercat es venen en centenars d'un, molts equivocadament pensen que el més car el millor, segons els experts, seda paraigües ombrejat efecte de teixits de polièster, teixit material prima i escassa bo com teixits de protecció solar proper.