Casa > Coneixement > Contingut

Paraigües de paraigües que paraigua és el més fresc

Jul 24, 2015

Ara disponible en una àmplia varietat de paraigües, film de protecció solar, dos nivells, tres nivells i UPF50 pista també jugat "cool avall" (UPF com para-sol SPF, protector solar com SPF),. Dades més fàcilment veure quin tipus de paraigua és fàcil d'utilitzar-lo? Actual referència paraigües venedors en línia avui pràctiques de laboratori, proves diferents paraigües pot cortina de quants fresc de temperatura.


Preparació del material:


1 paraigua (ordinaris para-sols, monocapa, sense membrana), 2 (ordinaris para-sols, monocapa, paper d'alumini plata), 3 (paraigües doble vinil), el termòmetre.


Temps de prova: dimarts 1:30 h. Alt: 40.5 graus. Lloc de celebració: Zhejiang informa compost


Pas 1: posar el termòmetre estada del sol durant 10 minuts, el termòmetre Mostra 51 c.


Step2: penjar el termòmetre amb un ganxo penjant sota un paraigua, amagar-se en la prova d'ombra. Cada paraigua és a 10 minuts de temps de prova.


Resultats:


L'ombra: el color d'ombra de la 1, sota el paraigua del paraigua més superficial, seguit, majoria de 2n, 3r.


Temperatura: 1, sota el paraigua del termòmetre 50 ℃; 2n, sota el paraigua del termòmetre va mostrar 44C; 3r, sota el paraigua del termòmetre va mostrar 44 graus centígrads.


Encara que els resultats de l'experiment només responsable, però també pot ser vist, para-sols i l'efecte de refredament de paraigua de para-sol és diferent no només diferenciada taxa de transmissió, sota el paraigua de temperatura també té cinc o sis graus. Tanmateix, Yuan trenta o quaranta en el mercat es pot comprar single paraigua de plata i un preu gairebé 300 pobre efecte refrescant gairebé doblar paraigua de vinil, però una mica lleuger, 3r paracaigudes. A més, paraigües no són plens de la protecció solar, esperant-lo totalment irreals. En combinació amb altres productes de sol.


Professora de Ciències: escollir-ne tres: color, revestiment, el valor de la UPF