Casa > Coneixement > Contingut

Mètode de detecció general de para-sols de UV

Mar 08, 2018

Com vostè probablement sap, al més petit la transmitància de la uv, millor protecció. La capacitat de diferents materials, transmitància de la uv, però com mesurar transmitància ultraviolada, probablement molta gent no sap, perquè fins ara, els països no són un unificat proves protecció uv estàndard, que aquí són algun mètode de descoberta simples, que triar paraigua de protecció uv quan el sol s'utilitza.


Per exemple, la transmitància uv és 0,01% per a paraigua de cola de plata. La transmitància de la coberta de tela blanca és del 0.98%; Lli és 2.17%; El teixit és 9,92%. Teixit de niló és 10,34%. Per descomptat, el més petit la capacitat, la millor protecció, i hi ha sens dubte sobre això. Amb aquesta prova general, es pot veure que el niló té l'habilitat pitjor, així si vostè compra un paraigua per protegir-se de la llum uv, és millor no recollir la tela.


Però hi ha un mètode simple per mesurar el paraigua de l'efecte d'uv: prendre diverses paraigua, paraigua de publicitat, dels diferents materials, a l'exterior i interior posen un termòmetre mateix, l'exposició després de 10 minuts, mira en el paraigua dins i fora de diferència de temperatura, la diferència de temperatura és l'efecte de protecció uv és bo, d'altra banda, és menys eficaç.


Però volem entendre un problema, podem provar aquí és que el grau de paraigua de protecció uv, exactament quan vostè necessita un bon efecte de punt de vista del paraigua, veure això amb qualitat de paraigua paraigua mercat majorista són dos problemes, no el efecte de uv bona qualitat de tela de para-sol ha de ser bo, així que no és un concepte.


黑色.jpg