Casa > Coneixement > Contingut

Quin color del paraigua sol ser el més anti

Oct 12, 2017

QQ截图20171012093722.jpg

El que el color del paraigua és bo

Segons l'Institut de Metrologia de la Xina, els resultats mostren que el color del teixit també ha jugat un paper en el bloc UV. Com més profunda sigui la transmitància UV, millor serà la resistència UV. La tela de paraigües fosca general pot bloquejar el 95% de la UVA. En les mateixes condicions, com més fosca sigui la tela, millor serà la resistència UV. Per contra, negre, marí, verd fosc, blau clar, rosa clar, groc clar i altres efectes anti-ultraviolats és bo.

Al mercat amb protecció solar de la tela del paraigua: tela PG, cinta negra, cinta de color, cinta platejada, tela de perla, niló, polièster, efecte solar a la vegada debilitat. En el cas de la mateixa tela, el paraigua fosca millorarà l'efecte anti-ultraviolat. L'efecte de defensa del paraigües negre és relativament bo, seguit de rosa, oca groga i vermell gairebé sense funció antioviol.


Com triar el protector solar del paraigua

El paraigua solars pot bloquejar al voltant del 70% dels raigs UV, però no pot aïllar els raigs ultraviolats reflectits. El paraigua ordinari general també pot bloquejar la major part de la UV, tal com s'ha dit anteriorment, com més fosca sigui, millor serà el paraigua sol. Tanmateix, si trieu un paraigües solars recoberts amb UV, cal tenir en compte diversos factors, com ara el preu, el nivell de protecció, el teixit de paraigües, etc., per comprar per assegurar-se que un sol paraigua fiable.


Topumbrella se centra en fer el millor paraigua durant 11 anys