Casa > Coneixement > Contingut

Quina és la diferència entre un paraigua triple i un paraigua cinc?

Mar 09, 2018

Generalment, el nombre de plegat es divideix en quatre categories principals: recta paraigua (una doble), dos (dues) paraigües plegables, tres paraigües plegables i cinc paraigües plegables. El paraigua plegable anomenada significa que l'esquelet del paraigua pot ser plegat diverses vegades. Dos paraigües plegables, per exemple, es plega dos cops.


2017101874224881.jpg


El paraigua és principalment paraigües, i també és una combinació de vent i pluja. L'avantatge és que les costelles són generalment d'acer, resistent i pot ser utilitzat com crosses. El desavantatge és llarg, dur no és molt convenient, ocupen espai.


El paraigües plegable dos són majoritàriament para-sols d'extrem alt i para-sols. Paraigües plegables dos són generalment més cars. Això és perquè normalment tenen un disseny d'estructura sòlida i la tela és sobretot brodats o importats cintes de colors i el bellíssim dissenyar obres bé, així que el preu es troba en el grau mitjà i superior. El principal avantatge de dos paraigües plegables: la qualitat no es diu, el disseny és molt bonica, també porten còmode, l'efecte de protecció vent protecció sol és molt bona. Els desavantatges de dos paraigües plegables: una mica més del 50 per cent i el 3 per cent del paraigües (potser no una debilitat).


Trenta per cent del paraigua. Aquest tipus de paraigua triple està àmpliament distribuïda, i majoria de paraigües i parasols estan dissenyats d'aquesta manera. No, vostè pot prendre el seu paraigua i comprovar-ho. Probablement és un 30%. Cal dir que aquest és un disseny relativament neutral, discret i discret. En termes de textura, ús i així successivament, és relativament modesta disseny. Bona qualitat, llarga vida útil, bona protecció de sol, pes moderat i longitud moderada. El conjunt també és moderada, és la idea de disseny que és d'ús més popular, pràctic.


Cinquanta per cent del paraigua. Aquest tipus de paraigua és conegut per la seva curta i fàcil de portar. Està dirigit principalment a aquest problema del paraigua llarga i pesada, que està dissenyat per OS de resina i esquelet d'aliatge d'alumini avançada. Para-sols molts estan dissenyats per ser plegat a la meitat. El principal inconvenient és que les costelles són massa fràgils, i el vent i la pluja no pot ser sostinguda. Així, s'utilitza per prevenir aquest tipus de paraigua gaudir en és més aconsellable, evitar que el vent i la pluja de tenir cura.