Casa > Coneixement > Contingut

Què és el nom de cada part del paraigua

Mar 09, 2018


Sol està calenta, calenta, l'estiu és la pell de l'enemic número u, triar un bon contra paraigua uv pot disminuir considerablement la letalitat de sol, però en front de la convergència en el mercat són de qualitat variable, com triar un veritable "paraigua", però hi ha trucs. Des del punt de vista professional, persones sovint diuen que "paraigua de para-sol, para-sol" és en realitat el paraigua de protecció uv, la selecció d'aquest paraigua ha de prestar atenció als següents tres aspectes.


En primer lloc, mira el segell. L'índex de protecció principal, és a dir, la UPF i UVA valors, només la UPF és superior a 40, i la taxa de penetració d'UVA és menys del 5%, que es pot anomenar el producte d'anti-uv. Com més gran sigui el valor UPF, millor l'actuació de tractament anti-ultraviolat. En general, la majoria dels signes mercat són "UPF50 +", i la seva funció protectora és suficient.


En segon lloc, mira el color. En el cas del mateix teixit, paraigües foscos tenen millor protecció uv. La major diferència entre para-sols i altres paraigües és la uv recobriment que bloca la penetració dels raigs uv.


En tercer lloc, mira a la tela. El teixit és més gruixut i la tela és més fort. El teixit té millor actuació tractament anti-ultraviolat. Polièster en comparació amb cotó, sedes, niló i altres teixits, és el més protector solar. Si voleu saber l'efecte protector solar, proveu-lo al sol. Quan més l'ombra, la part inferior la transmitància de llum, l'efecte protector solar millor.


En comprar un para-sol, assegureu-vos de triar els productes de la marca. Generalment, el fabricant utilitzarà el logotip de la marca en molts llocs, com l'articulació del paraigua. A més, la pluja podrien fer malbé la uv revestiment, és millor separar el para-sol i un paraigua. Si el paraigua és brut, es pot rentar amb aigua o fregar-lo amb les mans, en cas contrari també afectarà l'efecte.