Casa > Coneixement > Contingut

Quin és el principi d'un paraigua aeri?

Mar 21, 2018

Un nou tipus de paraigua ha estat popular entre els internautes recentment. S'entén que aquest tipus de paraigua és molt diferent del paraigua tradicional, és utilitzar l'aire per separar la pluja de la gent. La molèstia d'utilitzar un paraigua tradicional és que pot ser bufat pel vent o per la multitud, de manera que neixen els paraigües.


Però és el preu d'un paraigua d'aire que sembla una alta tecnologia cara? S'entén que avui no hi ha paraigües venudes al mercat, la majoria de les quals són activitats de venda prèvies per part d'algunes botigues a Internet, per la qual cosa el preu dels paraigües aèries encara no s'ha decidit. No obstant això, l'interval de preus del paraigües d'avió previst serà relativament gran, i l'estimació inicial serà d'entre 300 i 800 RMB. Alguns internautes prediuen que el preu del paraigua aeri pot ser de 10.000, que només es coneixerà si el paraigua aeri realment comença a vendre. Esperem i veiem.


2017102037084533.jpg

El principi del paraigua aeri.
El disseny únic del paraigua d'aire utilitza l'aire per formar un "camp de força", que permet a l'usuari desviar la pluja des de la part superior del cap.


Com funcionen els paraigües d'aire?


Hi ha un botó a la part inferior del paraigut de l'aire per controlar l'interruptor i el botó pot girar per controlar la mida de l'avió. A més d'això, hi ha una bateria de liti i un motor elèctric. La part superior és una mica com un cetro, amb un conjunt d'aficionats instal·lats. L'aire entra des de la part superior i l'expulsió des de la part superior. Utilitzeu l'aire per formar un tendal a la part superior del cap per protegir-vos de la pluja. Els paraigües de l'aire produeixen molt menys soroll que el soroll ambiental, i el dispositiu també és resistent a l'aigua. Quan s'obre, el diàmetre del paraigua és d'aproximadament 1 metre, i ajustant la mida del paraigua, es pot utilitzar per a dues persones.