Casa > Coneixement > Contingut

paraigües de vi ampolla

Nov 09, 2017

2010341145078989921.jpg


Aquesta no és només una bella ampolla, obrir la part superior de l'ampolla és un bonic paraigua. L'ampolla amb modelatge elegant, la recollida de paraigües a l'interior, no només pot suportar-se, estirar-se oberta, la tapa de la corda penjada també pot penjar-se, convertir-se en un bell mobiliari; Posar el paraigua humit a l'interior no es filtrarà; No proporcioneu artesanies, amb molta il·lusió del producte com a regal, també és una bona opció.

Paraigües d'ampolla de vi (també anomenat: paraigua ampolla de concepte, conceptes, paraigües d'ampolla de vi de regal) característiques i funcions

1, aquest és un paraigua molt singular, ja que l'art del paraigua, en els horitzons normals, no és necessari, a la llar, és un mobiliari d'art molt, molt bonic!

2, tant en els dies assolellats com en els dies de pluja, obriu la memòria de l'ampolla, en el moment de perdre el sabor de cercar amor, doblegar un paraigua, experimentar la romàntica, encantadora, la temporada de pluges és adequada per a vostè, l'estat d'ànim , fent que la bellesa mai no creixi.

3, desenrosqueu el coll d'ampolla, estigui plegant un paraigües, quan no, un paraigua doblegat en una ampolla, pot evitar la superfície de l'aiguamoll o la roba, amagat a la corda del suro, convenient per penjar-lo, molt intel·ligent.

4, el paraigua de l'ampolla és detalls elegants i creatius, de manera que entre les mans. Tenen un paraigua tan bonic, els nois adoren la bella noia, segur que no us oblideu de dur a terme.