Casa > Notícies > Contingut

Usos publicitaris per a para-sols de pati

Dec 12, 2017

image.jpg.png

Ús publicitari: publicitat corporativa a l'aire lliure.


La Para-sol com a operador de publicitat de novel·les modernes, amb mobilitat, color brillant i bon efecte visual, el disseny del patró no està restringit per l'estructura, els avantatges de l'elecció arbitrària i la qualitat i el benefici bons i duradors, es converteixen en una forma important de publicitat corporativa, para-sol amb altres formes de publicitat no es pot comparar l'avantatge de:


1, la liquiditat és gran: on el paraigua té l'avantatge d'on està l'anunci.


2, el preu de la bellesa material és modest: el paraigua té els avantatges de baix cost de la publicitat, el ràpid procés de fabricació i la impressió profunda dels consumidors.


3, l'ús pràctic és ampli: el paraigua de la para-sol té l'ombra del dia ennuvolat, el dia de pluja per evitar la pluja, la funció d'ombrejar el dia assolellat, és una mena de necessitats diàries per a homes i dones, joves i grans.


4, el temps de publicitat és llarg: la llarga vida del paraigua és llarga, i es pot dur a terme la publicitat a llarg termini a l'empresa. És una forma fiable de publicitat.


Es pot imprimir a banda i banda, quatre costats i vuit costats. La imatge és viva i clara i mai s'esvaeix. És el millor regal per donar regals als familiars i amics, celebracions del festival i promoció publicitària.