Casa > Notícies > Contingut

Paraigües d'aire sense cobertura de paraigua per acceptar reserves

Mar 05, 2018

De nen, el doraemon hauria tingut molt d'interès en el "paraigua màgic". Fins ara, el tipus de "paraigües de ratpenat" que us vau portar al vostre lloc encara no s'ha desenvolupat, però molts dels paraigües del dou són refrescant els ulls. A la pel·lícula de ciència ficció, el disseny de màgia amb un pal i un pal de la pluja ara és conquerit per l'equip a Nanjing, Xina, i ara està en KICKSTARTER.


543f3ec2e5464.jpg_e600.jpg


El paraigües de l'aire, com el seu nom indica, no és un paraigua, que es basa en un corrent d'avioneta per canviar el camí de la pluja, per evitar un paraigua que està plogut per la pluja. La forma de paraigües de l'aire pot no estar a la pel·lícula, per descomptat, la ciència ficció, però un cos tipus de columna "gelós" semblant, al capdavant del disseny té un dispositiu a reacció, és responsable del flux d'aire uniformement distribuït en el rang de "paraigües ".


El dissenyador ha dissenyat tres paraigües, a saber, a, b i c, amb un disseny especialment dissenyat per a dones, i 30 cm de llarg i 500 g, amb una autonomia de 15 minuts. El tipus b és bàsic, amb una longitud de 50 cm de 50 cm i una durada de la bateria de 30 minuts. C és el model telescòpic, que pot estirar de 50 cm a 80 cm i la durada de la bateria és de 40 minuts. En general, a part de la durada de la bateria no és molt satisfactòria, l'estil rústic com el capçal de dutxa no és massa bo per ser utilitzat, per ser esmerilat. No obstant això, continua sent la versió experimental i el lliurament oficial no serà fins a finals de 2015, i l'equip de disseny intentarà millorar-lo durant aquest període.


543f409708cc3.gif_e600.jpg


Tapa paraigua de l'aire "paraigua de l'aire"
Les cites d'imatges anteriors d'Internet, només com a referència.