Casa > Notícies > Contingut

Paraguas plegable amb llum ultraviolada

Sep 28, 2017

El nostre nou disseny de paraigües antiarrugues i lleugeres té el seu propi colorit únic. Podeu trobar el nostre paraigua

Teixit de tela composta multicolor transparent no transparent. Amb aïllament anti-UV / de calor, protecció de l'aïllament de la pell de la llum ultraviolada. Al mateix temps, la capa interior d'una capa d'aïllament d'ombra grisa, no hi ha tela negra als darrers tres costats de la supressió, ni endotèrmica. No s'encendrà la capa, pot cobrir efectivament el sol al final i l'aïllament de la llum ultraviolada.

L'ús de paraigües d'alumini lleuger amb pes lleuger d'os, sense càrrega, amb funció ultralleugera i resistent a l'oxidació. El mateix per dies plujosos.

El material lleuger i sòlid és que la raó principal és la selecció de material d'alumini d'aviació lleugera i lleugera. Aquest material es caracteritza per una garantia efectiva de fermesa: al mateix temps, el paraigua polígon pot millorar considerablement la resistència del vent. L'ús de la selecció d'ossos de paraigües externs de bona fibra de vidre blanc elàstic també va augmentar la capacitat general del paraigua anti-vent.

渐变01_02.jpgblob.png