Casa > Notícies > Contingut

Seda de bambú

Jul 24, 2015

Westlake paraigua i OS amb bambú, la seda, llum i agradable, bonic, fàcil de portar, coneguda com la "flor de l'estany" del nom. Paraigua, una llarguíssima història al nostre país, va dir ritual ha produït més de 4.000 anys. Paraigües antics és també conegut com "cobrir". Això i el ventilador, originalment feta de plomes d'au. Amb l'aparició de seda, Luo Juan s'utilitza només per a un paraigua.

Després de la invenció del paper, oli de paper paraigües són populars. Especialment en les dinasties Ming i Qing, paraigua està especialment ben desenvolupada a la Xina i des d'aquell punt a, va escriure que moltes novel·les i drames tingui un paraigua amb vostè. Vostè sap, la serp blanca i Xu Xian, préstec d'una història de paraigua, va tenir lloc a Pont de Hangzhou West Lake.

Westlake paraigües creada en 30 primers, es diu que es compon de du Jinsheng bambú seda creació modalitat Delphi treballadors de la planta, a causa de l'elecció de materials, la producció de qualitat, original, s'enumeren benvinguda. En la primavera de 1935, Hangzhou per primera especialitzada en la fabricació de seda taller, això es coneix com el «paraigua bambú ". Després de la Fundació de la nova Xina establir Estatal de fàbrica de paraigües de Hangzhou i va fundar la artesania Research Institute, grup paraigua Hangzhou West Lake, té més de 400 treballadors i més de més de 10 investigadors produir seda 600.000, que les exportacions representen dues terceres parts. Empàtic millorada, paraigües i més refinada, actualment en el mercat internacional, malgrat la varietat de suport es rebre paraigua automàtic lliure, però la seda segueix sent la del llac oest pel seu estil únic, guanyant gent.