Casa > Notícies > Contingut

El millor paraigua de resistència al vent

Aug 03, 2017

El millor paraigua de resistència al vent - Aquí està! No ens fan presumir, perquè ho estem fent de memòria. En totes les coses, fes-ho amb cor, no tindràs penedits, que podria dedicar el millor que pots fer al món.

Des de l'elecció de matèries primeres fins a la fabricació manual, des de la inspecció de qualitat fins a l'envasat de productes acabats, gestionem tot el procés, controlem tots els detalls estrictament. Per tal de crear un millor entorn de treball per al personal, hem construït el nou parc industrial, La nova botiga de treball, el nou dormitori, el nou menjador, i fins i tot tenim un nou jardí, tot i que el jardí no és molt gran, sinó que té una bella herba, flors i arbres, i les plantes atrauen molts ocells, disponibles per als empleats Passejar-se en el temps lliure i relaxar-nos. Creiem que les persones que viuen i treballen en un entorn tan bo són feliços, les persones que estiguin feliços haurien d'estar amb bon humor, les persones amb bon humor haurien de poder fer Els bons para-sols.

1.png

Així doncs, el millor paraigua de resistència del vent està sortint: disseny especial, dues capes superiors i inferiors, 8 forats d'aire per garantir un efecte més eficaç contra el vent; 210T de nylon de bona qualitat per assegurar-se de ser més impermeable, eix de fibra de vidre de 14 mm i costelles de 5 mm per garantir Ser més sòlid i fort, el maneig de cautxú li permet mantenir-se més qualitatiu.

Benvingut a provar el nostre paraigua de resistència al vent: el millor paraigua de resistència al vent, et dóna la millor sensació.

2.png