Casa > Notícies > Contingut

Gran diferència en el doblec de paraigües

Dec 11, 2017

HTB1lE86aYWi31JjSZJiq6zRspXaN.jpg


Els para-sols segons el disseny funcional diferent, hi ha una gran diferència en el plec.

En termes generals, segons el nombre de plegat, el mercat del paraigua es divideix principalment en quatre categories: paraigües rectes (un sol ús), dos (dos) paraigües plegables, tres paraigües plegables i cinc paraigües plegables. L'anomenat paraigües plegable, es refereix a que l'esquelet de la paraigua (quilla) es pot replegar diverses vegades. Per exemple, es pot plegar dos marcs de paraigües de paraigües plegables dues vegades.

Primer, un paraigua recte o un paraigua plegable. Els paraigües són principalment la majoria, però també tenen pluja i llum, tots els fabricants de paraigües es fabriquen gairebé com a paraigües rectes. L'avantatge és que les costelles són generalment d'acer marc, durador, les persones grans també es poden utilitzar com crosses. El desavantatge és més llarg, generalment no gaire convenient per portar, espai.

En segon lloc, introduïu dos paraigües plegables. Aquest plec és generalment para-sols de més alt nivell, para-sols. Familiaritzat amb sabates infantils de para-sol pot saber, dos paraigües plegables solen ser més cars. Això és degut a que generalment són un disseny sòlid d'esquelet, tela principalment de brodats, cinta de colors importades, etc., juntament amb l'exquisit disseny de mà d'obra, per tant, el posicionament de preus a la gamma alta. Els principals avantatges: la qualitat no ha de dir que el disseny és molt bonic, fàcil de portar, el vent i la protecció solar és bona. Desavantatges: una mica més de cinc vegades, el pes del paraigua de tres vegades tan poc (potser no sigui un desavantatge Oh).

A continuació, parlem sobre el paraigües triple. Aquest tipus de paraigües triple està àmpliament distribuït, la major part del paraigua general, el para-sol està dissenyat. No cregueu, podeu consultar el paraigües. Sobretot tres vegades Oh. Cal dir que es tracta d'un disseny més moderat, discret i discret. Des de la textura, l'ús i altres aspectes són un disseny relativament modest. Bona qualitat, llarga vida útil, millor protecció solar, pes moderat, la longitud també és moderada. El total és modest, és més popular, el disseny pràctic.

Finalment, parleu sobre cinc paraigües. Aquests para-sols són curts i fàcils de transportar. Principalment per l'error de soldadura general i paraigües solars, fabricat amb os de resina, disseny de marc d'aliatge d'alumini d'alta qualitat. Moltes parasols dissenyades en un 50% són així. El desavantatge principal són les costelles paraigües, el paraigua i el vent són irresistibles. Per tant, aquests para-sols per a la protecció solar són més savis, el vent i la pluja han de tenir cura.