Casa > Notícies > Contingut

Comprar precaucions de paraigües solejades

Nov 30, 2017

El primer que cal tenir en compte és comprar un paraigües solejat en una etiqueta de volum que indiqui si el paraigua és resistent a l'ultravioleta, és a dir, aquest paraigua pot realment UV (a causa del paraigües general, es pot resistir a l'ultraviolat). Per descomptat, també es pot veure al mercat tant per la pluja com per a la UV. En general, el volum es cosirà a l'interior d'un paraigua o en el seu preu.


TU301-彩胶2016版本--01_08.jpg

A més, cal tenir en compte els punts següents a l'hora d'escollir un para-sol:

1. Quan es mira la cara del paraigua, el rendiment anti-UV de la tela amb teixit obvi i escàs és generalment pobre i es compra acuradament.

2. El teixit generalment té les característiques de contracció, en comprar un para-sol, no ha de ser petit.

3. El color de la tela està relacionat amb la protecció UV. Sota la mateixa condició, com més profund sigui el color, millor serà el rendiment de la tela anti-UV, en canvi, són negres, negres, verd fosc, blau, rosa clar, groc clar i així successivament.

4. Comproveu acuradament la marca de nivell de protecció abans de comprar. L'administració general de supervisió, inspecció i quarantena de qualitat va emetre la regulació de la "avaluació del rendiment de la protecció de la UV tèxtil", només la UPF (valor del factor de protecció ultraviolada) més de 30, i la transmissió de UVA (rajos UVA) és inferior al 5%. productes de protecció UV, estàndard de protecció estàndard és "UPF30 +"; Quan la UPF és superior a 50, el rendiment de la protecció UV del producte és excel·lent i el grau de protecció s'anomena "UPF50 +". Quan compreu, els consumidors haurien de comprovar acuradament els senyals de nivell de protecció i, a continuació, triar els seus propis paraigües segons les condicions del sol local.

5. Tria productes famosos de marca, i molts paraigües normals del mercat tenen falsos paraigües anti-UV.

6. Segons les propietats de la tela del paraigua, es pot determinar de manera preliminar el rendiment anti-Uv. En termes generals, el cotó, la seda, el niló, la viscosa i altres resultats anti-UV són pobres, i el polièster és millor. Normalment s'utilitza per crear paraigües amb teixit de polièster, tela de cotó, etc. A més, el rendiment anti-ultraviolat és el millor de les teles de setí, seguit de línies rectes i rectes, més fosca serà la millor.

7. El paraigua protector solar pot prevenir el raig ultraviolat, la qualitat de la tela no és el més important, la principal és el fabricant de la tela que tipus de processament tècnic. El cotó en general, el teixit de cànem de la tela en si té cert rendiment anti-ultravioleta, només el rendiment no és tan fort. En els dos anys anteriors, el paraigua protector solar al mercat estava recobert amb una capa de cola platejada, que pot reflectir i bloquejar algunes de les radiacions ultraviolades. Però la qualitat de la cola de plata és bona i dolenta, la bona cua de plata no és fàcil de caure, i un sol paraigua barat per a uns altres, només per a la superfície del paraigua recoberta d'una capa de plata, després d'unes quantes vegades el color del sol .

8. En condicions humides, la transmitància de la radiació UV augmentarà a causa de la conducció òptica de l'aigua, reduint així l'efecte protector. Per tant, els paraigües mullades no s'han d'utilitzar per prevenir la radiació UV.