Casa > Notícies > Contingut

Característiques de la descripció rellevant del paraigua

Oct 10, 2017

timg (4).jpg


timg (3).jpg

El paraigua paraigües Nano és una combinació de para-sols i impermeables, el paraguas paraigües paraigües nano té tres paraigües i un paraigua paraigua paraigües recte (simplement, quan el paraigües té dues opcions llargues i curtes). Els impermeables Nano es poden transformar des de nano-para-sols, impermeables nanos i diferents del impermeable general, ja que el nano-impermeable pot garantir que de cap a peus no estigui totalment humit. A causa de que els nano-materials, de manera que aquest paraigua pot ser un sec sec, el paraigua en un impermeable, aquest impermeable només necessita usar una llum també pot estar sec. Descripció del contingut rellevant del paraigua

Paraigües invers

El paraigua inversa es pot tornar enrere, l'inventor és l'inventor britànic de 61 anys d'edat, Jenan Kazim. L'obertura del paraigua és contrària a la direcció del tancament, i pot drenar l'aigua de pluja acumulada al paraigua. La direcció del paraigua, alhora, per evitar el paraigua, posa vergonya al transeünt. L'inventor va dir que el nou disseny significa que l'usuari, una vegada que el paraigua es tanqui, pot mantenir molt temps el cos sencer, però també per evitar lesions amb forts vents.

Aquest paraigua apareix quan l'interior del paraigut es dirigeix ​​cap a l'exterior i el procés que necessiteu per suportar, en comptes del mateix paraigua que el desplegable. No permetrà que l'usuari torni a casa a fer una pluja, no ha de treballar molt perquè el paraigua l'aixequi sobre el cap. No toqui la cara, una vegada que entris al cotxe podràs rebre el paraigua amb èxit, i no es fregarà a la pluja. Aquest paraigües no estarà fora del vent, ja que el paraigües a l'interior porta molt temps cap a l'exterior.