Casa > Notícies > Contingut

Triar platja paraigua ha de prestar atenció a 4 punts

Dec 13, 2017

55.jpg

● Para ha de prestar atenció a observar si hi ha una etiqueta dins el paraigua que el paraigua és resistent UV, normalment l'etiqueta es ser cosit en el paraigua dins el marc de l'esquelet, o en la seva etiqueta hi està marcat efecte Anti-UV. Generalment millor para-sols, que han escrit anti-UV, vostè pot trobar en el paraigua, que ha de ser trobat.


● En la tria de superfície de paraigua, ha de prestar atenció a la convergència de tèxtil teixit més escassa, llavors l'actuació pitjor el general anti-UV. I segons la naturalesa del teixit poden ser inicialment identificat, en general, cotó, seda, poliamida, viscosa i altre anti-UV rendiment no és massa bo, mentre que el poliester és relativament bo. Hi ha algun revestiment, plata, or o color, aquestes són molt bon protector solar. Aquestes transmitància lleugers és menor. Alguns també es poden imprimir en bells dissenys.


● tela color i protecció UV tenen molta relació. En les mateixes condicions, quan més el teixit, la millor resistència UV, en contrast, negre, Marina i altre blau més clar, llum groc i altre millor rendiment UV. No obstant això, generalment es basa en el patró, perquè no està especialment preocupat per la bàsica, poca gent es mira el patró, si el patró sembla bo, el color no és el punt avall.


● Segons Nacional estàndard "avaluació de UV protecció les propietats dels productes tèxtils", UPF (valor de protecció UV) superior a 30 i transmitància UVA (UVA) de menys del 5%, pot ser anomenat productes de protecció UV, el nivell de protecció és "UPF30 +"; Quan UPF sigui superior a 50, indica que el producte té excel lent rendiment UV protecció i el grau de protecció s'etiqueta com "UPF50 +". Quan comprar, acuradament ha de comprovar el logo de nivell de protecció.