Casa > Notícies > Contingut

Compact Travel Millor paraigües portàtil

Dec 25, 2017


  • CONVENIENT I UN REGAL IDEAL: Mini mida i ultra lleugera, aquest paraigua és molt convenient per fer-ho a qualsevol lloc. Mirada amb estil i diversos colors brillants perquè triïs fer aquest paraigua com un regal perfectament ideal per a la teva família, amics i companys!


  • ULTRA LIGHTWEIGHT & COMPACT: L'artesania elaborada fa que aquest paraigua pesa només uns 6.04 oz. El mini disseny permet que aquest paraigua sigui suficientment curt (7 polzades) per adaptar-se perfectament a la bossa. Lluminós i petit, aquest paraigua és perfectament portàtil per a tothom!


  • ULTRA PROTECTIVA: El mantell amb una capa de recobriment UV i de bloqueig d'aigua, aquest paraigua és capaç de bloquejar el 95% de raigs UV i el protegeix del sol de la calefacció i de les pluges previstes. Mantingueu-vos fresc al sol i protegit sota la pluja.


  • DISSENY TÈXTIL I TÈXTIL: Fabricat amb aliatge d'alumini de sis costures amb un eix mental, aquest paraigua està ben construït perquè pugui utilitzar sense problemes. El tancament i l'obertura són manuals, mentre que tots funcionen amb un moviment ràpid i senzill. El disseny sense botó garanteix que el dit no es faci mal quan ho tanqui. És fàcil d'obrir i tancar sense necessitar molta força. Una corretja de velcro la manté ben tancada quan tanca.

810GfLZ6gAL._SL1500_.jpg

71W56ixwxeL._SL1500_.jpg

81wjOmfi0hL._SL1500_.jpg