Casa > Notícies > Contingut

Paraguas de pesca

Dec 12, 2017

t015161a795d7ba2113.png

És una combinació d'un para-sol de platja i una botiga britànica. A la gent, com a para-sols a la platja, equipat amb un paraigua de pesca, el fill s'utilitza per inserir-lo amb fermesa i, per a la comoditat del bastidor de varetes, posa el paraigua en una varietat de colze, per vent, mereixen pujar el vent, l'aliatge d'alumini i el material de fibra i per reduir el pes del paraigua, de manera que el paraigua de pesca és molt popular al mercat ara.

A més de la Xina, també hi ha Gran Bretanya, Corea del Sud, Japó i altres països, com Gran Bretanya i altres països europeus.

És fàcil de portar, resistent i resistent, anti-vent i pluja anti-ultraviolat, i la forma és bella, és la tendència de desenvolupament del futur, el paraigua de pesca actual encara no s'ha millorat a prova d'aigua. Es necessiten nous materials i processos per resoldre i millorar la qualitat del producte. Alguns fabricants han desenvolupat paraigües anti-pluja, incloses boles, escuts i altres marques. Com a família de paraigües, el paraigua anglesa té molt espai de desenvolupament.