Casa > Notícies > Contingut

Paraigua de golf

Jan 28, 2016

Saps què és el paraigua Golf? Què els trets d'això? Què és l'avantatge i desavantatge? Ara compartir tots vostès.

L'especificació normal de Golf paraigua és entre 25 polzades-32 polzades. I deu a la seva gran qualitat, aspecte elegant, bona ombra pluja efecte i altres trets delicats, que a poc a poc populars en hotels de luxe, clubs de luxe, viles residencials de luxe. Així Golf paraigua no és només l'ús en els enllaços de Golf.

El material de Golf paraigua és més sofisticat comparant amb altre paraigua. Golf paraigua és normalment feta per material de fibra de vidre, la única força fibra paraigüer, que pot garantir el paraigua no volat pel vent. Naturalment hi ha material pel paraigua de Golf, com el ferro, alumini. Però tenint en compte el paravent, normalment no recomanaríem que per als meus clients.

Per què el paraigua Golf té l'efecte paravent? Un és el material del paraigua Golf, l'altre és el disseny de la mateixa.

Perquè el paraigua és tan gran, la gent en general no pot atrapar-lo després d'una ràfega de vent fermament. Ara aquest problema ha estat resolt en un millor camí, que està fent un paraigua doble side.when utilitzat en la vida quotidiana, les aigües pluvials no pot entrar el paraigua dins, i el vent pot anar a través de la tela de la tela de fons.

Degut a l'extraordinari material i el disseny, més i més gent com ell i trobar un mercat en el món global. Si pretén comprar un o alguns a l'engròs, acaba d'arribar a la nostra empresa Topumbrella. Hi ha tants paraigües d'estil popular a la nostra sala de mostres per a la seva lliure elecció. Confia en mi, confiï en nosaltres, acaba d'arribar.