Casa > Notícies > Contingut

Bons fabricants de paraigües

Dec 22, 2017

QQ截图20171222152739.jpg

  1. TOP Umbrella Co., Ltd, ens centrem en tots els detalls de producció i definim cada producte amb una estratègia d'alta qualitat, fent que cada paraigua es converteixi en obra d'art de les nostres mans. Creeu productes excel·lents amb materials ben seleccionats a través de cada procediment de producció.

  2. Paradís del cel paraigües de hangzhou co grup de paraigües., LTD. És una de les grans empreses professionals de paraigües a la Xina ara, i el paraigua del paradís és el famós paraigua de la marca a la Xina.

  3. Meihua collaret de flor de pruna co., LTD., Fundada el 1995, és una empresa global especialitzada en el desenvolupament, disseny, producció, processament i venda de la ciutat paraigua.Sun ciutat yucheng pluja co., LTD. És una filial de propietat total de Sun Sheng Group Co, LTD. A la Xina. El disseny del paraigua de la ciutat del sol sempre ha estat al capdavant de la Xina i continua liderant la tendència de popularitat.

  4. Jinding shaoxing ciutat paraigua co jinding., LTD. Va ser establert el 1993. És una fàbrica especialitzada en la fabricació de para-sols clars.

  5. Els paraigües de fulla vermella són produïts principalment per Zhejiang Hongye paraigua co., LTD.

  6. La marca de vent i pluja es va fundar el 1989, una de les empreses líders en la indústria del paraigua de Xina.

  7. King o 'orkin és una marca dels productes de fulongyang paraigües co., LTD.

  8. Yusi, somni, Fujian yushanyan industrial co., LTD. Es va establir l'any 1992. L'empresa és un fabricant de pluja professional a gran escala amb desenvolupament integrat, disseny, producció i vendes.

  9. rosa paraigua una de les majors empreses de producció de paraigües a la província de Zhejiang, el disseny conjunt professional, la producció i les vendes en una de la gran empresa de paraigües, un dels Zhejiang cooperació rosa de la paraigua., LTD.