Casa > Notícies > Contingut

Acció per a parapents verds per a minusvàlids amb discapacitat

Dec 12, 2017

La universitat farmacèutica de Xina "campana verda" ha iniciat recentment a l'Escola d'Educació Especial de Nanjing Qinhuai, 25 nens amb discapacitat reben educació i formació de seguretat.

Segons informes, la "Acció de paraigües verda" per a l'educació de seguretat dels nens discapacitats a la Universitat Farmacèutica de Xina se centra en l'educació de seguretat per a nens amb discapacitat. Els voluntaris de grau capaciten els estudiants amb discapacitat en coneixements teòrics sobre seguretat del trànsit i seguretat alimentària i realitzen demostracions de desenvolupament pràctic. Mentrestant, realitzeu tractament i demostració d'accidents accidentals, assessorament en salut mental, capacitació de rehabilitació i altres activitats.

Des de les vacances d'estiu, gairebé un centenar de voluntaris a la "Operació de paraigües verds" s'han incorporat successivament a les comunitats veïnals de Nanjing i els centres d'acolliment i refugi i altres llocs per dur a terme activitats de voluntariat per ajudar a les persones amb discapacitat i ajudar-les a les persones amb discapacitat.