Casa > Notícies > Contingut

Guardians De La Declaració - Camarades de Topumbrella

Oct 24, 2017


Els meus estimats camarades, quatre guàrdies adequats

Felicitats a l'etapa de l'heroi: quatre, estaràs aquí la meva edat d'herois, practicareu la vostra lluita de la vida; Al mateix temps, també un feliç quatre adequat per a més d'un heroi, per quatre faltes, ets el nostre tutor també és el nostre camarades. Som igual d'anhels, incansables, pugem a l'era de l'heroi!

La gent existeix entre el cel i la terra se suposa que és una mica en un dels quatre valors perseguits adequats: la vida és un procés de lluita, sense lluita, deixeu de fumar! Que la vida és en va, si us plau, deixeu-vos de no estar preparats per lluitar! Quatre aptes solament inviolables, no pasives; Desitgem a un heroi, rebutgem la mediocritat i el covard, perquè quatre són aptes per ser un heroi!

L'heroi hauria de tenir el seu propi patró, el patró és l'amplitud i la profunditat de l'ànima, el quatre és un nen de pomelo, ha de ser insuficient i defectuós, necessita temps, ha de créixer, i això requereix el tutor que vull tenir que un gran seno i amor al client! L'heroi és una ment. L'heroi és un patró: un heroi és tenir un gran amor!

L'heroi hauria de tenir les seves pròpies aspiracions i ideals, i la devoció imparable de perseguir i perseguir, implacablement, sense fe, sense la paleta, és petita, és pobre. No ets el petit pobre, tu ets un heroi, ets quatre guardians adequats. Els quatre són un vaixell en el negoci si sou un lladre, els quatre són falsos; Si sou un valent marí, llavors quatre passegen les onades d'un vaixell! Repartint l'etapa de la vida per ell mateix, els quatre per tu. En quatre per creure o no t'agrada el lladre, robar el teu temps, robar la seva pròpia vida, robar els seus èxits, robar quatre d'èxit.

Creieu que ets el marí, tu ets un heroi, creus que ets quatre veritables guardians. Estaràs en la guerra del vaixell per conquerir-te, més enllà d'ells mateixos, l'assoliment de tu mateix!

I tu lluites, lluitar junts amb tu, és el meu plaer! Impliquem i somniem amb la vida juntes.

Amb els vostres companys: Topumbrella