Casa > Notícies > Contingut

Para-sol a l'aire lliure penjat amb suport

Dec 25, 2017


  • 10Ft de diàmetre resistent a l'aigua i un para-sol amb protecció ultraviolada amb respatller d'aire superior, proporciona 10 peus de protecció solar, ombrejant fàcilment una taula i cadires.

  • L'operació de cigonyal us permet tancar el paraigüeta quan no està en ús, cosa que us permet emmagatzemar-lo per a la seva custòdia.

  • Fabricat en material polièster impermeable i amb pols d'alumini recobert de pols, amb un bastidor de fons d'acer i construcció de 8 costures d'acer, que es fa perquè el paraigua sigui resistent.

  • Inclou la base creuada. Però la base de paraigües addicional no està inclosa. Per cert, amb el nostre suport de base de paraigües compensat de 4 peces, B01KYWSHQM, es va vendre SEPARATAMENT.

  • Nota: "Moony" i "Freestyle.co" són els únics 2 venedors autoritzats de la marca COBANA. COBANA mai ha autoritzat cap altre venedor a vendre els productes de Cobana. Recentment, hem rebut reclamacions de molts clients contra altres venedors per mala qualitat. Per tant, us recomanem que compreu als nostres venedors autoritzats "Moony" i "Freestyle.co", perquè pugueu gaudir dels millors productes i servei al client.

61xjrS2PZHL._SL1500_.jpg

71T5nm7rxTL._SL1500_.jpg