Casa > Notícies > Contingut

Com triar un paraigua de protecció UV bona?

Jul 24, 2015

Amb l'arribada de l'estiu, com escollir un paraigua adequades, una gran varietat de temes de preocupació per a les dones. En l'elecció del teixit s'utilitzen té efecte de protecció UV de tela de plata i desavantatge de cinta adhesiva de plata, va ser contractat amb l'assecat del clima. Ara hi ha un teixit de seda-com, afegir una capa de gel de UV transparent ", també té bona protecció UV, però també no es veurien afectats pel canvi climàtic d'obertura. Però en l'esquelet, petit parasol Cun, selecció de 47CM - 53CM, principalment operat per l'estil per cent 30 o 40 per cent, fàcil de portar. Materials són seleccionats en aliatge d'alumini marc Rod, pes lleuger, també ocupen menys espai en el paquet.


Superfície de plata paraigua de protecció UV funciona bé, però l'edat afecta negre, plata l'aparença. Tèxtil teixit aparentment paraigua escassa resistència UV és en general pobra. A més, a causa de les característiques del paraigua teixit ha reduït, així que quan els consumidors en la compra de para-sols, paraigua hauria de ser més gran en lloc de més petit.

Proves Mostra aquell teixit paraigua colors i propietats de protecció UV. En les mateixes condicions, més la tela, seu rendiment UV resistent és millor. Per contra, negre, blau marí, verd, la llum blava, la llum clara, Rosa groc fosc i propietats anti-UV.