Casa > Notícies > Contingut

Com triar un para-sol assolellat amb protecció UV?

Dec 12, 2017

Y24F7@YSQ9ZI{3%}9P1%]3N.png


Amb l'arribada de l'estiu, la manera d'escollir un para-sol adequat s'ha convertit en una preocupació de moltes dones. La major part de l'elecció de la cinta de plata de tela amb efecte anti-UV i les deficiències de la cinta platejada es redueix amb el clima sec. Ara hi ha una altra tela de seda de simulació, més una capa de cola UV transparent ', però també té una bona protecció UV, però tampoc no afectarà l'obertura a causa del canvi climàtic. Tanmateix, a l'esquelet, la talla més petita de la tela, l'ús de 47CM-53CM és l'adequat, la majoria de l'elecció d'un 30% de descompte o de quatre vegades, de manera fàcil de portar. La major part del material seleccionat en varetes d'alumini a l'esquelet, de pes lleuger, en el paquet no ocupa espai.

El paraigua paraigües de plata, l'efecte de protecció UV és molt bo, però fàcil d'envellir capa de plata negra, que afecta l'aspecte. El paraigua escumós de la tela generalment el rendiment anti UV és generalment pobre. A més, el teixit de paraigües té unes característiques que disminueixen, de manera que quan els consumidors compren para-sols, els paraigües no haurien de ser petits.
Les proves han demostrat que el color del teixit de paraigües està relacionat amb la protecció UV. En les mateixes condicions, com més fosca sigui la tela, millor serà la seva resistència UV. En canvi, negre, marí, verd fosc a blau clar, rosa clar, groc clar i un altre rendiment anti-UV.