Casa > Notícies > Contingut

Com distingir entre un paraigües triple i un paraigües cinc vegades?

Dec 13, 2017


En termes generals, segons el nombre de plegat, els paraigües del mercat de paraigües es divideixen principalment en quatre categories: paraigües rectes (un plegat), dos (dos) paraigües plegables, tres paraigües plegables i cinc paraigües plegables. L'anomenat paraigües plegable, es refereix a que l'esquelet de la paraigua (quilla) es pot replegar diverses vegades. Per exemple, es pot plegar dos marcs de paraigües de paraigües plegables dues vegades.

Primer, un paraigua recte o un paraigua plegable. Principalment, els para-sols, però també la pluja i l'ús dual lleuger, tots els fabricants de paraigües tenen gairebé tal producció de paraigües rectes. L'avantatge és que les costelles són generalment d'acer marc, durador, les persones grans també es poden utilitzar com crosses. El desavantatge és més llarg, generalment no gaire convenient per portar, espai.

En segon lloc, introduïu dos paraigües plegables. Aquest plec és generalment para-sols de més alt nivell, para-sols. Familiaritzat amb sabates infantils de para-sol pot saber, dos paraigües plegables solen ser més cars. Això és degut a que generalment són un disseny sòlid d'esquelet, tela principalment de brodats, cinta de colors importades, etc., juntament amb l'exquisit disseny de mà d'obra, per tant, el posicionament de preus a la gamma alta. Els principals avantatges: la qualitat no ha de dir que el disseny és molt bonic, fàcil de portar, el vent i la protecció solar és bona. Desavantatges: una mica més de cinc vegades, el paraigua tres vegades menys pesat (potser no sigui un desavantatge).

99.jpg

A continuació, introdueix tres paraigües doblegats. Aquest tipus de paraigües triple està àmpliament distribuït, la major part del paraigua general, el para-sol està dissenyat. No cregueu, podeu consultar el paraigües. Sobretot tres vegades Oh. Cal dir que es tracta d'un disseny més moderat, discret i discret. Des de la textura, l'ús i altres aspectes són un disseny relativament modest. Bona qualitat, llarga vida útil, millor protecció solar, pes moderat, la longitud també és moderada. El total és modest, és més popular, el disseny pràctic.

JR)R%O45}`NUM38NG5[[4KW.png

Finalment, uns cinc paraigües doblegats. Aquests para-sols són curts i fàcils de transportar. Principalment per al paraigua general amb problemes llargs i d'enfonsament, des dels ossos de resina, dissenyat per un esquelet d'aleació d'alumini d'alta qualitat. Moltes parasols dissenyades en un 50% són així. El principal desavantatge és que el paraigua és massa fràgil, el paraigua i el vent són insuportables. Per tant, aquests para-sols per a la protecció solar són més savis, el vent i la pluja han de tenir cura.

UN(%VG`{N%W%]UZ0VNM6LRL.png