Casa > Notícies > Contingut

Principals tipus de teixits usats per a para-sols

Dec 11, 2017


Polièster

La tela característica de la tela és: el color és més preciós, el teixit de paraigües es posa a la mà, esbandida, el plom és obvi, no és fàcil de restaurar.


Pongee

El drap tàctil d 'alta densitat és un nou tipus de drap. PG té les següents característiques: un color mat, de color fosc. Senti's com el cotó, la tela està bloquejant la llum, el cost de la tela PG és més alta, però el grau de protecció de la UV, la qualitat, l'estabilitat, el color és més ideal, la qualitat del paell és millor, el pa de PG general utilitzat en el paraigua d'alt grau .


Roba de niló

També és una gran varietat de teixits de paraigües. Aquest tipus de mantell de pluja és brillant i brillant. Se sent com la seda a les mans, fregant-se amb les mans i la resistència és molt petita. Però aquest tipus de roba té una debilitat, pateix molt la humitat de l'aire, la tela de paraigües es redueix més greus, de vegades fins i tot afecta la normal obertura i tancament del paraigua. Així doncs, en el nostre habitual teixit de paraigües, no tant.


Teixit transparent

En els últims anys, el paraigua transparent s'ha popularitzat amb el POE o el plàstic de PVC, alguns amb diversos patrons i colors.