Casa > Notícies > Contingut

Mètode de reparació d'os paraigües

Dec 13, 2017

Els paraigües fàcilment trencats són una petita tapa a la vora d'aquella petita tapa que es troba dins del marc d'acer amb la columna vertebral, perquè el vent deixa anar un marc solt, un barret causat per la relaxació. En aquest cas, la solució és trobar una mica de tela prima o plàstic, la tapa i la barra junts a l'endoll. Aquest paraigua es pot seguir utilitzant.

També és una situació comuna que l'esquelet del paraigua es trenca en la connexió de les barres d'acer. Això passa quan un o més dels paraigües estan oberts quan el paraigua està obert. En aquesta situació, la solució és trobar un parell d'alicates, el millor és utilitzar les alicates d'agulla més convenients, així com el cable. L'observació acurada de trobar la tapa de ferro es connectarà al departament per eliminar el mal, amb el cable en el seu lloc. Fixeu-vos amb les pinces, i fixeu-vos en el final del filferro cargolat a l'altre costat del paraigua, no rasqueu la superfície del paraigua.

També hi ha una situació en què es trenca la targeta retràctil del paraigua. Una vegada que el paraigua s'obre, la targeta no sempre es pot subjectar automàticament. No sempre es pot caminar a mà mentre es camina! La solució a aquesta situació generalment requereix l'ús de ganivets com ara ganivets de fruites. S'obrirà la targeta poc plana, ja que l'ús total, hi ha el vent i el dany, fent que la targeta sigui desigual, arrodonida, incapaç de subjectar un paraigua. Aplanar la targeta de plàstic amb un ganivet es pot resoldre. Es poden resoldre els problemes generals amb aquests mètodes.

A més del paraigüeta a sobre de diverses situacions, cal reparar, hi ha diverses situacions: el vent condueix fàcilment a la part del filferro doblegat de les costelles, el filferro es tira directament de la mà per evitar reblons o perforació de paraigües; maniguet de paraigües Rusty, fàcil d'obrir i tancar a causa de les molèsties, amb un destornillador petit o escuradents de mans submergits en les gotes de mànec d'empunyadures, i després obre i tanca diverses vegades; si no podeu resoldre-ho, heu de llançar el paraigua perquè l'estructura del paraigua és tan senzilla. Gran problema, no hi ha necessitat de reparar.