Casa > Notícies > Contingut

El nostre camí de creixement: des de fa 100 anys

Oct 16, 2017

logo.png

El nom xinès Topumbrella es diu sishun i aquesta és una història llarga. Ara SiShun té 100 anys d'història.

SiShun és el nom de la botiga dels meus avis, però no volem fer el paraigua, també vull posar el meu esperit avi per a la recerca de la transmissió de qualitat per excel·lència, per la qual cosa SiShun no només significa el nostre patrimoni familiar, sinó que és una mena de responsabilitat la recerca de la qualitat.

El 2006, SiShun bulliteu les nostres fàbriques, inicieu el nostre procés de producció de paraigües.

El 2007. Perquè tenim el disseny especial i la quantitat elevada, treballem amb el contenidor 8 * 40 de paraigües Coca, aquesta és la primera vegada que treballem amb les marques i la quantitat de comandes fins a 380 ooopcs.

aquesta associació promou en gran mesura el procés de desenvolupament de l'empresa

L'any 2008, el sistema kindee ERP ens ajuda a millorar la nostra gestió, confiem en que la bona gestió tingui un paper important en el nostre procés de desenvolupament i més propici per a la gestió científica de Sishun.

El 2009 es va crear un paraigua de marca Topumbrella i ara és molt popular al nostre client. Utilitzeu el nom perquè la nostra marca és l'esperança amb el més alt nivell per preguntar-nos, ja que el nostre èxit de marca conegut

El 2010 es planeja construir una nova base de producció. A causa del ràpid desenvolupament de l'empresa, ha fet que una nova base de producció s'hagi convertit en una nova tendència.

Stokke stroller marca de moda europea i americana de cotxet de primera classe. Stokke xplory amb la idea central de la marca de moda europea i americana Stokke. El 2011 treballem amb stokke, així que també tenim professió amb el paraigua de cotxet.

El 2012, aquest any és una collita de forats anys, ja que la facturació és de més de USD500, OOO per any.

El 2013 treballa amb l'hàbitat que marca "Golf" Ogio ', marca d'ús domèstic a Europa

En 214 treballa amb la supermark alemanya "Lidi" per tal d'obrir el nostre mercat alemany.

Treballi amb Lidi i hàbitat. La facturació del 2015 és més que USD5, ooo, ooo l'any.

L'any 2016, la nostra base de productes es completa, abasta una superfície de tres quadrats que fa que la nostra escala de producció sigui més gran. I en el treball de 2017 a "OOMBRELLA" des del disseny fins a la mostra impresa en 3D a eines per a paraigües.

A més, esperem una facturació de fins a USD 15, ooo, ooo per any.

El nostre curs de desenvolupament, des d'una única producció de paraigües, per configurar les seves pròpies marques, té el seu propi disseny únic i únic, des d'un únic desenvolupament de producció fins a un perfecte sistema de paraigües, desenvolupament de paraigües fins al moment, té una fàbrica pròpia, taller, proves taller, sala de mostres i una sèrie de configuracions professionals.

Esperem que en el futur, la companyia tingui més influència en la indústria, es converteixi en una marca ben coneguda.