Casa > Notícies > Contingut

Buzz a l'exterior 19 gran | DE Mitjans de comunicació: Per què el món està mirant a Xina aquesta setmana

Oct 18, 2017

De mitjans de comunicació, va dir aquesta setmana, la Xina es convertirà en el centre de l'atenció mundial per diversos motius: el partit comunista de la Xina, el 18 d'octubre, el secretari general general del comitè central del CPC, el president de l'estat, Xi Jinping, podria, a través de la conferència de Modernització econòmica de la Xina.

blob.png

Segons el lloc web de la revista alemanya, els informadors van informar que el 16 d'octubre, al mateix temps, el tercer trimestre de la Xina va publicar dades oficials que també esperaven un creixement econòmic. Aquestes dades seran un fort enfocament, ja que a la Xina, la segona economia més gran del món ha estat determinant fonamentalment el destí de l'economia mundial.

blob.png

Va informar que els observadors diuen que una raó és que els senyals positives de l'economia xinesa: els preus dels productors industrials van pujar més de l'esperat. Les dades recents han mostrat un fort creixement.


Va informar que marcus cut "no pot sorprendre aquest desenvolupament. Com a cap de l'institut de colònia dels mercats de capitals, els administradors d'actius compilen regularment l'índex de comerç mundial, actualment se centren en l'activitat comercial de la Xina.

blob.png

Segons l'informe, "la Xina de la proporció d'importacions de béns i serveis a Àsia és impressionant", "diuen", la Xina segueix sent un poder comercial mundial, fins i tot si els Estats Units i les dades europees també són bones ". Tallar, "diu dramàtic i, recentment, no només són les exportacions xineses de Japó


Segons l'informe, com a resultat, uns mesos per promoure el desenvolupament de l'anàlisi del mercat de capitals, l'institut de Colònia de l'índex de comerç mundial més alt. L'accés exclusiu a aquest lloc web, segons l'índex, és ara de 82,7 punts, al millor nivell des de l'any 2006. "Diu gràcies a la Xina.


Els informes d'anàlisi del mercat de capitals, l'institut d'observació de Colòmbia d'acord amb el banc central de la Xina, recentment van publicar una avaluació. L'avaluació que a la segona meitat d'aquest any l'economia xinesa recuperarà el seu impuls.


Segons l'informe, el governador central de la Xina, Zhou Xiaochuan, va dir que s'espera que el creixement econòmic de la Xina arribi al 7% en el segon semestre. El lloc web del banc popular de la Xina va citar les paraules del Sr. Zhou, durant els últims anys, el creixement econòmic de la Xina s'està alentint, però aquest any el creixement econòmic augmenta l'energia cinètica.

Segons l'informe, en el primer semestre d'aquest any, l'economia de la Xina va créixer un 6,9% i el govern va assolir un objectiu de creixement del 6,5%.  


Segons l'informe, el que es va difondre al govern és que el creixement en el tercer trimestre les dades comptables preliminars són un bon milió de caps. Tot i que els economistes esperen que el creixement sigui només del 6,8%, el 6,6% en el quart trimestre, però Zhou Xiaochuan ha dit que durant el cap de setmana, el moment del creixement econòmic es tornarà a enfortir. L'impuls principal per promoure el creixement de l'economia, va dir, a partir del ràpid creixement del consum de les famílies. .

Va informar que la inflació relativament baixa també pot suportar el poder adquisitiu: el setembre, l'índex de preus al consum (IPC) va augmentar un 1,6%, i l'agost només va augmentar un 1,8% respecte a l'any anterior. A més, el campió exportador mundial de la Xina va elevar amb èxit el preu del mercat. Al setembre, l'índex de preus al productor (PPI) va augmentar un 6,9% respecte a l'any anterior.

blob.png

Segons l'informe, en aquest context, els preus del productor poden ser un bon milió de caps, ja que poden fer que l'empresa redueixi el deute. La recuperació econòmica de la Xina també és una bona notícia per a l'economia alemanya. Actualment, la Xina és Estats Units, França, Gran Bretanya i els Països Baixos després del cinquè mercat d'exportació d'Alemanya.