Casa > Notícies > Contingut

Actuació de palla del blat palanca

Jun 21, 2016

Juntament amb l'evolució econòmica global, la contaminació del sòl de terres de conreu de la indústria està guanyant més i més atenció durant els darrers anys. L'abocament de diversos polígons industrials químics "residus d'aigua, gas i offscum òbviament estan afectant el sistema sòl-cultius de terres de conreu.

Per tant, part superior paraigua Co, Ltd segons el concepte de protecció del medi ambient, principalment introduíem el material d'ECO com palla del blat a la Fira de Canton i HK Exhibition.This material és profundament estimat pels ecologistes.

Hi ha algunes de les raons claus per què és tan popular com segueix:

1. cap gas residus, aigües residuals i residus residu en el procés de producció.

2. aquests nou material és reciclable. Palla Material reciclar és una bona manera de salvar els nostres recursos.

3. el mànec de paraigües està danyat durant el procés de fabricació, i pot ser utilitzat com a fertilitzant en el sòl.

4. aquest tipus d'actuació de mànec de paraigües no és adequat per al processament, després processament es farà malbé la seva actuació original i processament estarà coberta amb les seves característiques.

Això és el que d'una banda, Insistim en la idea, el concepte de protecció del medi ambient pot ser millor promoure els nostres propis productes a un mercat més gran, d'altra banda, els consumidors tindran iniciativa a millorar la seva consciència ambiental mitjançant la compra de nostres paraigües.

Topumbrella Co, Ltd s'ha compromès a executar!