Casa > Notícies > Contingut

Paraigües amb ampolla de perfum

Dec 12, 2017

R~7C%ZI6OXX[E@UJH{NX}GS.png

El dissenyador va millorar la forma en què el paraigua es va plegar, i el paraigua plegat final es va penjar a la plataforma com una ampolla de colors. Sembla que està realment enganyat per aquesta aparença.

1, aquest és un disseny molt exclusiu del paraigua, els Estats Units, com el paraigua de l'obra d'art, generalment no tenen, es col·loquen a casa, és un mobiliari d'art molt, molt bonic!
2, sigui dia assolellat o plujós, obriu l'ampolla de records, en els dies que falten buscant el gust de l'amor, aprimeu un paraigua, una fina romàntica, embriagadora, aquesta temporada de pluja és per a vosaltres, generoses emocions, belles per sempre.
3, desenrosqueu el coll d'ampolla, obert és un paraigua, quan no s'utilitza, doblegueu el paraigua a l'ampolla, per evitar que la pluja mulli el sòl o la roba, amagada a l'amortidor de l'ampolla, fàcil de penjar-la, molt intel·ligent.
4, paraigües de perfum Pràctic però elegant, tan ple de les mans entre. Tingueu un paraigua de moda tan bonic, aquells homes i dones de moda no s'oblidaran de sortir a portar.