Casa > Notícies > Contingut

Precaucions per a para-sols

Dec 12, 2017

Promotion-Fashion-Ladies-Gift-Compact-Aluminium-Small.jpg

1, fixeu-vos en el pes i la mida del paraigua. El més lleuger, més compacte, millor serà el paraigua natural.
2, seleccioneu un paraigües automàtic. Si surt amb una bossa o alguna cosa a la mà, un paraigua us ofereix molta comoditat.
3, per veure la mida del paraigua després de l'obertura. El diàmetre de paraigües de doblatge mitjà d'uns 58 cm, però quan necessiteu deixar el nadó, podeu considerar la compra d'un paraigua de més de 60 cm de diàmetre.
4, per veure el teixit de paraigües, la superfície del paraigua és generalment de cotó, seda, niló, viscosa i altres teles de protecció UV menys eficaç, i l'efecte del paraigües de paraigües de polièster és millor. La profunditat de color del paraigua no afectarà la capacitat de resistir la llum ultraviolada.
5, en comprovar la qualitat del paraigua, el punt important és mirar el paraigua a prova de vent.
6, la millor elecció del paraigües de tefló, quan s'utilitza en dies de pluja, no només és resistent a l'aigua, sinó que també es fa ràpid.
7, en l'elecció del color i estil de paraigües, per descomptat, teniu les seves preferències, però també la deguda consideració de l'edat i la identitat i l'ús d'ocasions de para-sols.
8, posa atenció a si el paraigua ve amb bosses fàcils d'emmagatzemar, i si la butxaca amb un cordó o anell penjat, el que farà que sigui més convenient quan es porti.