Casa > Notícies > Contingut

SA Umbrela - Un paraigua que es pot plegar, ja que el paper no conté components de metall

Dec 01, 2017

Resum: la part més vulnerable del paraigua utilitzada és l'os de paraigües metàl.lic .


Què tan embarazoso és sortir i tenir un paraigua nu o trencat? El que vull presentar avui és un paraigua paraigües. No té cap component metàl·lic. És com l'origami. El dissenyador va trencar la tradició reinstal·lant l'estructura del paraigua, rebutjant l'esquelet i la malla originals i la va reemplaçar amb sis plats de plàstic al llarg de la cresta. Així que fins i tot si no teniu un paraigua, podeu fort contra el vent i mantenir l'estructura intacta. I perquè no hi ha estructura de suport de malla, hi ha més espai per a para-sols que abans.

news4.jpg

news 4.1.jpg


El dissenyador combina la forma d'un paraigua amb estètica i utilitza la tensió del pla per obrir-se i tancar-se com l'origami. El fons de la maneta té un simple dispositiu de càrrega de primavera integrat per girar. Quan es tanca un paraigua, és com una bomba de bicicleta o una màquina de pinball. I el sistema magnètic incrustat al voltant del paraigua per assegurar-se de prop.news4-3.jpg

news4.2.jpg


Està fabricat en plàstic reciclable, resistent a l'aigua i anti-permeabilitat, i és més lleuger i més pràctic. Perquè es tracta d'una sola peça, el tendal, el mànec i la barra de paraigües es poden reemplaçar, el manteniment és relativament simple. Ara, blanc i gris Podeu seleccionar tons negres, rosats, grocs, blaus i altres colors, sempre tingueu un color que us agradarà.

Font de Netease: editor de responsabilitats del lloc web de cnbeta: "wang xiaoyi _NE0011