Casa > Notícies > Contingut

Aquest paraigua sorprenent

Dec 11, 2017

timg.jpg

1. Descripció del disseny

Els avions solars inflables són parapent, cèl·lules solars, hèlixs, motors brushless i part de control. Atès que l'energia de la cèl·lula solar no pot fer que l'avió volti a gran velocitat durant molt de temps i que el vol de baixa velocitat sigui possible (com l'avió de propulsió solar als Estats Units), també té en compte el bon deslizamiento -filtre lliure amb el parapent aerodinàmic, la mateixa mida de les ales d'avantatges de pes lleuger, així com una bona torsió, capacitat de flexió, de manera que l'ús de parapent inflable d'ala suau, instal·leu cèl·lules solars, motors brushless i altres components .


2. pla d'implantació:
Omple els parapents amb aire (modificat) (segellar la presa d'aire frontal i instal·lar la forma adequada del coixí de seguretat) de manera que la seva forma no canvia. 2. El parapent solar amb control remot sense tripulació es munta a la superfície superior del parapent ple d'aire per mitjà d'una hèlix montada en suport, un motor sense raspall, un comandament a distància (tripulado) i una bateria solar.


3.innovació:

* Ala inflable parapente, podeu reduir el pes (amb altres materials en la mateixa proporció de volum), també podeu superar el parapent del paraigua plegable original, col·lapsar-se i així successivament. I té una forta resistència a la flexió.
* La seva seguretat de vol és extremadament alta. A causa del seu parapent inflat i la seva velocitat de vol lent, la seva velocitat de parada també és baixa. Per tant, el parapent pot aterrar amb seguretat, fins i tot si es perden forces aèries. Aquest és també un avantatge més segur que altres avions.
* Temps de vol llarg, a causa de l'energia solar. En teoria, pot volar contínuament almenys una nit, diverses setmanes o fins i tot més.
* Ús de parapents d'una excel·lent capacitat de deslizamiento no alimentada a baixa velocitat. (Registre de vol de parapent 17 hores)
* La conversió de l'energia solar a l'electricitat permet que l'aeronau flueixi, oferint fonts d'energia existents respectuoses amb el medi ambient, contaminants i inexistents.
* Tenir els seus propis drets de propietat intel·lectual i les patents d'avions solars que els nord-americans sol.liciten a la Xina no infringeixen.


3. Les perspectives d'aplicació:
Reconeixement aeri, comunicacions, fotografia aèria de publicitat, vigilància contra incendis, vigilància ambiental, teledetecció i molt més.
Els Estats Units, Israel, Japó i altres països estan realitzant activament investigacions sobre aeronaus solars.