Casa > Notícies > Contingut

Para-sol per un major desenvolupament

Jul 24, 2015

1, en una casa de te d'oficina de convergència

Un para-sol petit, valor total de 300-500 Yuan, però el seu mestre de pluja d'ombra sota la tutela del comerç Desenvolupament i utilització d'espai en propietat un cop suren a la superfície de les oportunitats de negoci infinita. En General, sota un paraigua disponible 3-4 llits individuals, podreu pagar mentida 4-10 2 hores, quota te calculat segons la qualitat del te.


2, lloguer de para-sol

Si atraccions turístiques, sota un para-sol establir diversos llits individuals i te pels visitants facilitar. Aquest "cafès sota el paraigua de" els avantatges de baix cost, flexible per facilitar assequible i distintiu sabor, una persona serà capaç d'operar.


3, casa rural parelles

Com en algunes zones, sostenir un para-sol, paraigües al voltant de la coberta amb parets farcits d'una taula i cadires d'uns color, Ascensor es pot posar sota el paraigua del grup 3, llavors llogat a passar massa cansat de caminar el vianant Li Yan serveis turistes, denominats en cada poques hores per a aquells. General para per a l'estiu, que a través de la transformació de la para-sol estan disponibles durant l'any, de vegades pluja avantatge, quatre ara es converteix en un "iurta". Atraccions turístiques, sota un para-sol, sota un paraigua amb una varietat de models de sol para-sols i llits inflables, taules, cadires, llogats específicament a aquells llocs d'interès per a ús humà.


4, puericultura


En Turisme escèniques penjant drap al voltant de la vora d'un paraigua, especialment per a aquells amor de Sant Valentí parelles per proporcionar descans i llavors, generalment cobra 10 yuans per hora (amb un llit, cadira, feble te, flors).