Casa > Notícies > Contingut

El color Uv Glue Fold The Sun Umbrella

Oct 16, 2017

360截图20171016150838571.jpg

Un bon paraigua s'ha de donar no només a causa de la pluja i mantenir la funció del sol, hauria de tenir la funció d'aïllar la llum ultraviolada durant el calorós dia d'estiu i l'efecte efectiu de l'aïllament tèrmic, mantenir-lo en bon humor quan sortiu. M'agrada presentar-vos els paraigües solars plegables de cua de color UV, només teniu aquests avantatges

El paraigua de sol Super Light, adoptada pel revestiment reflector de calor, pot reduir efectivament el trenta per cent de les calories, l'espai que li dóna ombra a l'estiu calent. Doneu un bon humor.

El recobriment anti-UV, que es pot reflectir a partir de filtres UV d'absorció UV efectius, a partir de les capes subjacents de recobriment de protecció, revestiment superficial cen reflecteix calor i raig ultraviolat, aïllament de cautxú i llum ultraviolada demitint, tela de paraigües de densitat subjacent per absorbir UV llum Aïllar la capa de raigs ultraviolats sobre la capa, protegir eficaçment la pell.

360截图20171016144456545.jpg

Utilitzant com a MacBook Air d'alumini, lleuger i fort, no només super lleuger, similar a la major part del pes del mòbil, un ús pràctic i convenient per transportar durant molt de temps. El disseny de paraigües de 12 voltes, l'engrossiment de 5052 d'alumini pot millorar de forma efectiva la resistència, la barra de paraigües rodona rodona és més que un vent fort, més durador i més convenient per portar. Les accions de fibra completa de resina + d'alumini alhora, per poder obtenir una solució completa perquè no suposi el problema de maniobra del manteniment del paraigua, perllonga la vida útil del paraigua. Nou tipus de commutador tipus push-pull, evita el dolor dels dits de la clavilla d'un canvi tradicional, un ús segur i convenient. Per protegir els dits.

360截图20171016145148658.jpg

contacteu ara