Casa > Notícies > Contingut

La diferència entre anti-paraigües i Parasols

Jul 24, 2015

Dies calorosos d'estiu, augmentar la consciència de la gent de la protecció solar de radiació UV també està creixent. Protecció solar ha esdevingut popular en el mercat de béns, i sol paraigua és sens dubte un dels protagonistes de la protecció solar és l'estiu.

En l'actualitat, tant les marques dels grans centres comercials, és també una gran varietat de mercats majoristes, en diferents marques, tecnologia, estils de paraigües, invariablement acompanyats "anti-UV (ultraviolada)", "ultraviolada" logotip. Experts de la indústria diuen que alguns paraigua pot tapar el sol i llum ultraviolada encara penetra profundament en els teixits, especialment només recoberts amb efecte UV. Pel que fa a eficàcia, provat d'aprendre que la funció de protecció paraigua UV per la qualitat del producte i protecció no són els mateixos.

Amb paraigües, algunes de les nou paraigua marca preus fins a més de 300 iuans i més barat però 10 yuans. Els preus varien àmpliament, els consumidors els resulta difícil triar.

Periodistes veure diversos grans centres comercials, molts consumidors prestar més atenció a si la moda forma de paraigua, el color és bonic, mentre que fent cas omís de la massa del sol pròpia i la majoria de protecció UV. Mercat dels productes bàsics, la situació és diferent, barats productes són més populars, un para-sol venda per 10 yuans ràpidament. I negoci és indeterminats: tots el paraigües poden ser UV, preus no són el mateix perquè les marques són diferents.

Si és així, si us plau? Segons les normes internacionals per a la determinació de les propietats anti-UV de valoració de productes tèxtils, quan teixits UPF és superior a 30 i UVA la transmitància és menys del 5% només es pot cridar "UV".