Casa > Notícies > Contingut

La diferència entre el golf i el paraigua ordinari

Dec 13, 2017

OI8O$$6DI[@RRZPJTFIO(49.png

)%0X_099S][~E_N@_{KYIYN.png


La major característica del paraigües de golf és la gran, que és el paraigua més gran que es pot celebrar a la mà. La mida normal és d'entre 25 i 32 polzades .

Els paraigües de golf sovint són més selectius. L'estructura del paraigüeta està composta principalment de material compost de fibra completa, i la duresa del marc paraigües de fibra és única, de manera que el paraigua no es pot trencar fàcilment pel fort vent.

El paraigua del paraigua ordinari és d'una sola capa. El paraigües del paraigües de golf és de doble capa, i les dues capes de paraigües formen una ranura de desguàs entre els paraigües i els paraigües, que poden resistir eficaçment el vent i no girar fàcilment el paraigua.

El paraigües de golf és més gran i més exigent. Les costelles són dures i difícils de trencar, i el cost relatiu és alt. El paraigua de golf, per descomptat, es pot utilitzar per a l'ombra, també es pot utilitzar per bloquejar la pluja, però en general no anomenem paraigües de golf "paraigües", que es denomina "paraigua" paraigües, generalment no s'ha de complir amb necessitat de les característiques de golf anteriors.