Casa > Notícies > Contingut

El sentiment humanístic del paraigua de paper d'oli de Jiangnan

Dec 14, 2017

1.jpg

Un petit paraigua de paper a l'oli, porta quantes emocions, quantes històries, quantes llegendes: la família, la calidesa, l'amor, l'amistat, l'amor del món es van reunir en aquest elegant paraigua de paper d'oli.


Referint-se a la paraula "Jiangnan", moltes persones pensen, naturalment, de pluja brumosa, carrerons brumosos, qipao graciós i, per descomptat, un paraigua de paper d'oli indispensable.


El paraigua de paper oleaginat, així com els atuells de pluja de bloc de Yang, també són elements indispensables, es casen amb els costums del matrimoni i l'etiqueta de les noces xineses tradicionals, la núvia es va casar sota el cotxe, el chaperon usarà el sombreig vermell del paraigua de paper amb oli per amonestar esperits malignes. En la ciència i la tecnologia desenvolupades avui, tot i que ja no utilitzem paraigües de paper amb oli, també fem servir un paraigua, aquestes són les nostres necessitats de la vida, però ara hi ha molts llocs en l'ús dels costums tradicionals de l'antic, núvia


El paraigua d'oli és l'objecte d'emoció, graciós i elegant. Hem d'esforçar-nos per difondre i promoure aquesta civilització clàssica i no deixar-ho desaparèixer.