Casa > Notícies > Contingut

El sabre de llum es converteix en un paraigua fresc

Mar 05, 2018

Les pel·lícules de guerra de les galàxies la més inoblidable és certament les armes utilitzades en eines de tall ha de ser guerrers jedi lluita espasa làser exògens fresc, potent, molts fabricants de fàbrica de joguines tenen un punt de venda, han posat en marxa diversos tipus de model de sabre làser, per usuaris a comprar. Però aquests productes són essencialment inútils i únicament poden ser utilitzats com a joguines.


Recentment anomenat Regne bèstia (regnes animal) un caprici, fabricants de joguines es ve de gust espasa làser i fussió del paraigua serà ordinària llarg mànec de paraigües paraigua, substitueix les llums LED predefinits, 100% amb còpia el disseny original del làser mànec espasa paraigua paraigua, anomenat Lightsaber Lightsaber paraigua paraigua. Aquest producte és ara en la venda de botiga de joguines Big Bad, valgut $69.99 (ens $445), en aquesta etapa per proporcionar blau, paraigua vermell i verd color tres espasa de llum, papers corresponents respectivament ha skywalker, foscor Wu Shida, vader i yoda, recollir el lightsaber encarnació de convergència hi ha un paper per a pel·lícules del sentit?


562dd31edb4515809.png_e600.jpgEl paraigua pesa 2, 5kg, manetes de paraigua, 114 cm de llarg, cada dia quan no en ús, l'usuari bàsic no pot trobar la singularitat d'aquest paraigua, només el Logo de l'estrella guerres el paraigua, demostrar que era un tema de guerres d'estrella al voltant del producte. Però quan plou, l'usuari empeny el paraigua banda i empeny fora l'interruptor de llum LED. L'espasa làser fresc està imprès en l'ull públic, i la sensació de sobresortir és evident. A més, a causa de les característiques destacades de llums LED, també té la utilitat de nit seguretat llums, que poden servir com a advertiment als conductors i millorar la seguretat de l'usuari en caminar per la carretera. Paraigua negre pur, amb un mànec de LED lleugers, en la nit de pluja fora el carrer ús palanca absoluta de taxa de retorn.
Les citacions de foto dalt d'Internet, com a referència només.