Casa > Notícies > Contingut

L'actuació del paraigua de plata

Aug 05, 2016

El paraigua és un entorn fresc o l'ombra de la pluja, neu eines. Un paraigua anglès prové la Umbra llatí, ombra, ombres, és a dir. El paraigua fent material normalment inclou un drap maleable, com a material i esquelet sinuosos i altres disponibles. Quan s'utilitza en la mà s'aixecarà, encara que el paraigua en el primer va inventar en l'objectiu principal, s'utilitza per bloquejar la llum del sol, però més sovint ara considerat com eines per dies de pluja pluja. Altres efectes inclouen com a decoració, pal de paraigües i armes.

El paraigua de recobriment de plata és un dels principals productes de Topumbrella Co, Ltd degut al disseny de simple i profundament estimat pels clients, naturalment, es va fer populars necessitats diàries.

Per què és tan popular? L'estiu, es pot sentir profundament la funció potent d'aquest paraigua---prova ultraviolada

Es caracteritza per realçat anti-UV i cap olor, no és fàcil l'envelliment; i plata paraigua és recobert amb contra recobriment d'UV, el principi de plata coloide és reflexiu calor i la qualitat de la capa directament determinar el grau de protecció UV.

Mentrestant, Topumbrella Co, Ltd es va especialitzar en mitjana i alta qualitat. Mentre vostè creu nosaltres, el seu propi paraigua es crearà en el futur, i es convertirà en un bon ajudant en la vida de tots.

Per a més informació fes clic http://www.top-umbrella.com/