Casa > Notícies > Contingut

La impressió de paraigües

Dec 13, 2017

87.jpg

1X`M6UH42OLXIWR]Z7(RAQH.jpg

A mesura que la persecució de la personalitat, el paraigua com a pertinença a la vida quotidiana, dibuixa un patró decoratiu al paraigua i pot revelar l'estil de la personalitat, en general, per persones de les mans del paraigua per endevinar la seva personalitat.

Els para-sols d'ús comú estan impresos amb transferència de seda, offset, transferència de calor digital i diferents mètodes d'impressió per a diferents estils i quantitats, per la qual cosa tot tipus de mètodes d'impressió tenen els seus propis avantatges.


Si la impressió és de seda, el preu pot ser relativament més econòmic, però el color és limitat, si el color és i té un efecte de color de degradat, no es pot aconseguir,


No obstant això, es compensa la impressió en color d'algun avantatge, però la superfície de la tela amb una capa de cola, si (s'agruparà, després d'obrir-se de nou, pot ser la separació del color i la versió oberta dels costos d'impressió offset són alts.


Tanmateix, l'avantatge de la impressió de transferència de calor digital és que el color és il·limitat, la reducció del color és alta, però el desavantatge és que el cost és molt superior al de la serigrafia.