Casa > Notícies > Contingut

La mida del paraigua

Feb 15, 2016

Paraigua és tenir tres varietat principal, paraigua recta, doblegada paraigua i paraigua de golf etc.. També el paraigua tindran la mida diferent. Com el 21 "paraigua, paraigua de 23 polzades, paraigua de 27 polzades.
La mida de convergència tindrà tres parts. És la longitud de paraigües, la longitud de les costelles i el tram de marquesina.

1. la durada del paraigua
En l'embalatge, necessitem saber la longitud del paraigua, llavors pot fer la caixa per a l'enviament. És el valor de referència per paquet.
I potser client vol augmentar o disminuir el 1-2CM del paraigua. Però el mànec és utilitzar el motlle existent, així la longitud del mànec és fix. És no disponible per a canviar la longitud del paraigua per augmentar o disminuir la mida de mànec.

2. la durada de les costelles
Per a la convergència de 23 polzades, la longitud de costelles és 585MM. Si necessiteu més petits o més grans, que ha de canviar la longitud de les costelles. I si les costelles té 635MM o més, el paraigua ha de ser "Paraigua Golf".
Per exemple, els tres vegades paraigua amb 21inches * 8ribs, però el client necessita més gran paraigua. Així podem fer les costelles més i llavors paraigua pot ser de 23 polzades * 8ribs.

3. el tram de marquesina
Podem saber la mida del paraigües des el diàmetre de la coberta s'estenia. Si el diàmetre del paraigua és 105CM, podem utilitzar la fórmula:
Ribs=diameter/0.9/2.so diàmetre és de 105CM i costelles és 58.3 CM, és 23inches paraigua.