Casa > Notícies > Contingut

Topumbrell: nostra història

Oct 16, 2017

微信截图_20171016155231.png

Topumbrella és una empresa especialitzada en la producció de paraigües, centrada en el disseny i la producció de diversos tipus de paraigües d'alta qualitat, benvinguda pels clients

Nascuts el 08-setembre-2006

L'equip de disseny juvenil amb la natura i la vida com a fonts creatives afegeix un estil únic a cada paraigua i segueix creant sorpreses per als clients perquè cada paraigua es converteixi en un accessori de moda de la vida.

Topumbrella ha guanyat els favors dels principals socis internacionals de classe amb disseny i excel·lent quantitat.

Els requisits estrictes dels productes i l'experiència de prefectes de serveis impulsen més de 30 països en el món per importar els nostres productes, la nostra empresa s'ha convertit en el proveïdor designat de coneguts centres comercials de marca.

Productes creatius excel·lents amb materials ben seleccionats a través de cada procediment de producció.

Ens centrem en tots els detalls de producció i definim constantment cada producte amb una estratègia de gran quantitat. Fent que cada paraigua es converteixi en obra d'art de les nostres mans

Des de l'establiment de Topumbrella, sempre ens esforcem per convertir-nos en una marca coneguda, a causa de la nostra recerca de la qualitat i el disseny, l'empresa va poder avançar significativament tan ràpidament.

L'onzè any de vent i pluja, gràcies per vostè companyia.